Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zangeres en actrice Doris Day (97) overleden

De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day is overleden. Ze is 97 jaar oud geworden. Doris was enorm populair in de late jaren vijftig en in de jaren zestig. Ze speelde vooral in musicals en films als Pillow Talk, Send Me No Flowers en The Thrill of it All. De echte naam van de actrice en zange...

Zangeres en actrice Doris Day (97) overleden

De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day is overleden. Ze is 97 jaar oud geworden. Doris was enorm populair in de late jaren vijftig en in de jaren zestig. Ze speelde vooral in musicals en films als Pillow Talk, Send Me No Flowers en The Thrill of it All.

De echte naam van de actrice en zangeres was Doris Mary Ann Kappelhoff. Haar uitvoering van het nummer Que Sera, Sera in Alfred Hitchcocks film The Man Who Knew Too Much is een van haar meest populaire acteerprestaties.

Rock Hudson

Doris speelde samen met de Amerikaanse acteur Rock Hudson (zie grote foto bovenaan) in diverse films. Ze waren te zien in Pillow Talk, Lover Come Back en Send Me No Flowers. Hudson overleed twintig jaar geleden op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van aids. Hij was Doris haar dierbaarste vriend uit de filmwereld.