Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winnen: 5 x 2 kaartjes voor Taste of Amsterdam

Van 1 tot 3 juni is het weer een culinair feestje in het Amsterdamse Amstelpark. Meer dan 20 Amsterdamse restaurants geven acte de présence. Dus proef maar raak.  Weinig leukers dan gezellig met vrienden van tentje naar tentje struinen en uiteindelijk kiezen waar je je smaakpapillen laat dansen. ...

Winnen: 5 x 2 kaartjes voor Taste of Amsterdam

Van 1 tot 3 juni is het weer een culinair feestje in het Amsterdamse Amstelpark. Meer dan 20 Amsterdamse restaurants geven acte de présence. Dus proef maar raak. 

Weinig leukers dan gezellig met vrienden van tentje naar tentje struinen en uiteindelijk kiezen waar je je smaakpapillen laat dansen.

De chefs

Een paar van onze favorieten zijn er ook!

Michiel van de Eerde van BAUT staat garant voor smaakvolle combinaties die van je bord af spatten.

Peter Lute kookt stijlvol met een twist en wij tippen ook Agus Hermawan van Rons Gastobar Indonesia. Hij maakt gerechtjes die ból staan van kruidigheid. Zet daar een goede Riesling of Grüner Veltliner naast en je krijgt ons bijna niet gelukkiger.

Tip: Moët & Chandon Ice Impérial en Veuve Clicquot Rich zijn er altijd bij op Taste of Amsterdam. Het is dit jaar tijd voor je eigen #ChampagneOnTheRocks experience. 

Twee champagnes die op ijs worden gedronken. De perfecte aanvulling voor een summer festival, uiteraard in combinatie met twee top-restaurants uit Amsterdam.

Gerechtjes kosten tussen de € 5,- en € 7,50 met af en toe een uitschieter, maar dan heb je ook iets exclusiefs op je bordje. Nu alleen nog duimen voor mooi weer!

Bekijk hier het programma

En, goed nieuws: Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor Taste of Amsterdam! Vul je hieronder je gegevens in en doe mee!
Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in