Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: toegangskaarten voor de Affordable Art

Op de Affordable Art Fair kun je hedendaags werk van jong talent en gevierde namen bekijken en kopen voor 'affordable' prijzen, van 100 tot 6.000 euro. Toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Op de Affordable Art Fair is niet alleen aandacht voor de grote namen, maar ook jong t...

Winactie: toegangskaarten voor de Affordable Art

Op de Affordable Art Fair kun je hedendaags werk van jong talent en gevierde namen bekijken en kopen voor 'affordable' prijzen, van 100 tot 6.000 euro. Toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst.

Op de Affordable Art Fair is niet alleen aandacht voor de grote namen, maar ook jong talent krijgt een kans. Met de Platform Projects krijgen individuele kunstenaars een podium.

Stel je brandende vragen tijdens de Art Talks aan de deskundigen en veilingmeesters van Catawiki. Zij vertellen je alles over kunst aankopen, onderhouden en verschillende kunststromingen.

Of ga mee met een Art Walk van Marie Claire van Schooten van het platform ‘BROWSE. BE INSPIRED. START COLLECTING’. Kunst hoeft namelijk niet moeilijk en hoogdrempelig te zijn. Met deze inspirerende walkabout neem je alle kunstzinnige informatie tot je.

The Affordable Art Fair Family

  • Kunstenaar Daan Oude Elferink exposeert met zijn werk met het thema ‘verval’ en wordt vertoond door Ronen Art Gallery.
  • Selwyn Senatori, die met zijn werk ‘instant geluk’ genereert, is dit jaar weer van de partij met galerie Kunsthuizen.
  • Ook kunstenares Yvonne Michiels, die met haar moderne portretten vertegenwoordigd wordt door de KunstSalon, is van de partij. 

Wanneer: 1 tot en met 4 november
Waar: Kromhouthal in Amsterdam
Info: Affordable Artfair

Winactie
Nouveau mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Affordable Art Fair. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze winactie is gesloten!