Het nieuwe boek van Loes den Hollander is weer een echte pageturner. Makkelijk geschreven en met herkenbare personages. Want wat zou jij doen als je dochter zó gepest werd dat ze een einde aan haar leven maakt?

Als de dochter van de vertelster van het verhaal zelfmoord pleegt, omdat ze op school zó gepest wordt, slaan de stoppen door.

Article continues after the ad

Behalve dat de vertelster boos is op de school, die geen actie ondernam, is ze ook woest op zichzelf, omdat ze niets in de gaten had van de kwelling die haar dochter onderging.

Verhaallijnen

Die boosheid richt ze op Jeantine van Dis, de tweede hoofdpersoon in het verhaal. Beide verhaallijnen lopen naast elkaar, waardoor je als lezer meer weet en handelingen en emoties kan plaatsen.

Daardoor is het boek wel iets minder spannend dan dat je van een thriller zou verwachten al blijft de vertelster lang anoniem wat dat predicaat weer wel verklaart, want de plottwist mag er zijn.

Loes den Hollander heeft weer boek geschreven dat makkelijk leest en blijft boeien tot de laatste pagina.

We mogen er 5 weggeven! Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in