Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: overnachting in Hotel van Oranje

De film Gek van Oranje is een film over de oranjegekte tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Maar daarnaast is het vooral een film over vriendschap, met een flinke dosis romantiek.  Het is zomer 2010 en het Nederlandse elftal speelt het WK voetbal in Zuid-Afrika. Een ware happening in Nederland,...

Win: overnachting in Hotel van Oranje

De film Gek van Oranje is een film over de oranjegekte tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Maar daarnaast is het vooral een film over vriendschap, met een flinke dosis romantiek. 

Het is zomer 2010 en het Nederlandse elftal speelt het WK voetbal in Zuid-Afrika. Een ware happening in Nederland, want het elftal blijft maar winnen. De droom van elke Nederlander, een plek in de finale, komt steeds dichterbij. De oranjegekte krijgt langzamerhand de overhand in het land. De Nederlanders die ervan houden, hebben de tijd van hun leven en de Nederlanders die er niet van houden gaan op vakantie om ver van de gekte te zijn.

Gek van Oranje
Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte. De film draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop.

Cast
De film heeft een mooie cast, met o.a. Susan Visser, Jan Versteegh, Hannah Hoekstra, Nasrdin Dchar en Abbey Hoes en Sanne Wallis de Vries.

Hotel van Oranje
Ontdek de ongekende luxe en de vorstelijke service van Hotel van Oranje. Geniet van alle wellness faciliteiten zoals het 30 meter groot subtropisch golfslagbad, diverse sauna’s en stoombad. Of kom tot rust tijdens een (gezicht) behandeling of massage bij Beauty Oranje. En aan culinair genot geen gebrek met vier restaurants en Beachclub O. voor een heerlijke stranddag. Hotel van Oranje is het grootste 5-sterren hotel aan de Nederlandse kust en staat garant voor luxe en ontspanning.

Winactie
Nouveau mag een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen weggeven, ter waarde van 269 euro. Wil jij samen met je partner, vriendin of je moeder overnachten in het huishotel van Oranje? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de de gelukkige. Deze actie is gesloten!