Van 2 t/m 5 november wordt in Amsterdam voor de 12de keer de Affordable Art Fair (AAF) gehouden in de Kromhouthal. Hedendaagse kunstenaars, gevierde namen en jong talent etaleren hun werk voor affordable prijzen (van € 100,- tot € 6000,-).

Affordable Art Fair
Achttien jaar geleden bracht de Schot Will Ramsey een nieuw concept op de markt om hedendaagse kunst voor iedereen bereikbaar te maken. De Affordable Art Fair formule werd een groot succes en is inmiddels een terugkerend event in meerdere steden wereldwijd. Sinds de lancering in 1999 hebben wereldwijd meer dan 1 miljoen mensen de kunstbeurs bezocht en is in totaal meer dan 250 miljoen euro aan kunst verkocht.

Inmiddels wordt de Affordable Art Fair in maar liefst tien steden georganiseerd en over vier continenten verspreid. In Nederland vindt de beurs sinds oktober 2007 jaarlijks plaats in Amsterdam. 

Nieuw dit jaar is onder andere de Personal Shopper Service, die je voor slechts 25 euro extra kan inschakelen om een passend kunstwerk te vinden.

Article continues after the ad

Personal Shopper Service
Overgaan op een aankoop, hoe affordable dan ook, is voor de een makkelijker dan de ander. Dit jaar biedt de Affordable Art Fair een personal shopper service aan. Met een persoonlijke briefing en jouw budget gaat de shopper op pad en maakt een selectie van een aantal kunststukken voor je. Wel van tevoren inschrijven.

ArtTalks en ArtTours
In samenwerking met The Fine Art Collective zijn er weer een aantal ArtTalks gepland, want over kunst raak je nooit echt uitgepraat. Vragen over bijvoorbeeld het onderhoud van een nieuw kunstwerk en het verschil in technieken komen hier aan bod. Ook worden er ArtTours voor kleine groepen georganiseerd.

Openingstijden
Donderdag 2 november 2017 - 12.00 - 20.00
Vrijdag 3 november 2017 - 12.00 - 20.00
Zaterdag 4 november 2017 - 11.00 - 20.00
Zondag 5 november 2017 - 11.00 - 18.00

Win
Nouveau mag kaarten weggeven voor dit evenement. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op 2 toegangskaarten. Deze actie is gesloten!