Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wijntje erbij en genieten: 5 x mooie terrassen (in de zon)

We zitten nog in de winter, maar de temperatuur zegt toch echt iets anders: lente! Kriebels in de buik en tijd voor rosé. Daarom tippen wij een aantal terrassen waar je heel blij van wordt. Naast de fijne zon natuurlijk. Den Haag Misschien voor velen een verborgen parel: Capriole Café. Een plek o...

Wijntje erbij en genieten: 5 x mooie terrassen (in de zon)

We zitten nog in de winter, maar de temperatuur zegt toch echt iets anders: lente! Kriebels in de buik en tijd voor rosé. Daarom tippen wij een aantal terrassen waar je heel blij van wordt.

Naast de fijne zon natuurlijk.

Den Haag

Misschien voor velen een verborgen parel: Capriole Café. Een plek onder de zon in een kleine haven. Je vindt er de beste koffie (volgens Horecamagazine Misset Horeca de op één na beste koffie van Nederland), lekkere happen en mooie wijntjes. 

Groningen 

Ook in Groningen is er een mooi terras waar je geweldige cocktails kunt drinken. Bij beachclub Kaap Hoorn aan het Hoornsemeer lijkt alsof je even in Zuid-Frankrijk bent, ook al is de zee daar ver te zoeken. Op het terras kun je loungen (loungebanken en ligstoelen), maar ook mensen kijken aan een tafeltje.