Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Weekendtip: Dag van de romantische muziek in Rotterdam

Al meer dan dertig jaar wordt in het Park bij de Euromast in Rotterdam één keer per jaar de romantiek gevierd. De Dag van de Romantische Muziek is aankomende zondag 19 augustus 2018. In het park bij de Euromast kan je je heel de dag laven aan romantische muziek uit alle windstreken. Van Balkan to...

Weekendtip: Dag van de romantische muziek in Rotterdam

Al meer dan dertig jaar wordt in het Park bij de Euromast in Rotterdam één keer per jaar de romantiek gevierd. De Dag van de Romantische Muziek is aankomende zondag 19 augustus 2018.

In het park bij de Euromast kan je je heel de dag laven aan romantische muziek uit alle windstreken. Van Balkan tot Braziliaanse invloeden. Natuurlijk is aan de innerlijke mens ook gedacht; bij de verschillende mobiele keukens kun je terecht voor allerlei lekkers.

Het weer helpt ook een handje mee, dus het belooft een heerlijke dag in het park te worden.

Luistertips

Dominic Seldis van het Batavierhuis en Club Classique is een aanrader. Je kent hem misschien wel van  het televisieprogramma ‘Maestro’. Hij speelt zijn ‘Stand up bass’-voorstelling, waarin hij prachtige muziek afwisselt met hilarische anekdotes over de contrabas.

Club Classique presenteert een unieke voorstelling waarin beelden uit de gloednieuwe YouTube-serie ‘Roadtrip La Bohème’, over operacomponist Giacomo Puccini, gecombineerd worden met livemuziek. Bijzonder!

Praktisch

Let op; je kan geen eigen eten en drinken meenemen op het festivalterrein, maar bij de ingang is wel een speciale picknickplek.

Het festival is in principe gratis, maar de organisatie vraagt wel om een kleine bijdrage (vanaf € 2,-) om uit de kosten te komen.

Meer informatie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in