In de nieuwe dramafilm The Good Liar krijgen we naast Helen Mirren ook Ian McKellen te zien; oftewel twee Britse acteurs van stand. Het verhaal gaat over een carrière-oplichter en oplichterij was nog nooit zo stijlvol.

The Good Liar verhaalt over carrière-oplichter Roy Courtnay (McKellen) die zijn geluk niet op kan als hij de rijke weduwe Betty McLeish (Mirren) online tegenkomt.

Article continues after the ad

Maar wat een routineklus had moeten zijn, pakt heel anders uit. Want Roy merkt dat hij erg om de vrouw geeft, als zij zich zomaar openstelt voor hem. Roy komt voor een verraderlijke evenwichtsoefening te staan, zo meldt Filmtotaal.

Officiële trailer

Bekijk hieronder de officiële trailer die afgelopen week verscheen.

Voor in de agenda

We moeten nog wel even geduld hebben, want de film draait op 21 november pas in de Nederlandse bioscopen. Zet 'm maar alvast in je agenda, want je wilt Helen en Ian in deze rollen niet missen. 

Nog niet met pensioen

De 73-jarige Helen, die we kennen uit The Queen, denkt er overigens niet aan om met pensioen te gaan. "Ik ga nooit met pensioen, althans dat zeg ik nu. Ik zal langzaam verdwijnen, totdat er weer een nieuwe leuke rol voorbij komt", zo vertelde de powervrouw onlangs in een interview met de Daily Mail

Bronnen: filmtotaal.nl, Daily Mail
Beeld: New Line Cinema

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in