Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor een gezonde portie nostalgie en heel veel O-ja-momenten: Top 2000

Eerste kerstdag om 08:00 stemmen wij de radio weer af op NPO radio 2 voor de Top 2000. Voor een gezonde portie nostalgie en heel veel ‘Oh ja-momenten’. Hofleveranciers zijn dit jaar The Beatles met 38 liedjes, Queen staat met 35 nummers  in de lijst waaronder natuurlijk de onvolprezen nummer 1: B...

Voor een gezonde portie nostalgie en heel veel O-ja-momenten: Top 2000

Eerste kerstdag om 08:00 stemmen wij de radio weer af op NPO radio 2 voor de Top 2000. Voor een gezonde portie nostalgie en heel veel ‘Oh ja-momenten’.

Hofleveranciers zijn dit jaar The Beatles met 38 liedjes, Queen staat met 35 nummers  in de lijst waaronder natuurlijk de onvolprezen nummer 1: Bohemian Rhapsody.

BLØF is de grootste Nederlandse donateur van meezingers met 19 nummers, waarvan Zoutelande het hoogste staat (plek 31). Hoogst genoteerde vrouw is Claudia de Breij met ‘Mag ik dan bij jou’ op nummer 24.

De uitzending van de Top 2000 2018 begon vanochtend om 08:00 met: 'Teardrops' van Womack & Womack.

Nog meer nostalgie? De prachtige film Bohemian Rhapsody draait nu in de bioscoop dus als je fan bent van Queen of een mooi tijdsbeeld wil zien, is dat echt een aanrader.

Benieuwd naar heel de lijst? Klik hier

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in