Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vervroegd kerstcadeau: de eerste foto's én teaser van de Downton Abbey-film

Worden we blij van: via Entertainment Weekly zijn de allereerste bewoners van de Downton Abbey-film onthuld. En als 'kers op de kerststol' is er ook een teaser. Het is inmiddels een paar jaar geleden dat de anderhalf uur durende special van Downton Abbey werd uitgezonden. Op het witte doek Gelukk...

Vervroegd kerstcadeau: de eerste foto's én teaser van de Downton Abbey-film

Worden we blij van: via Entertainment Weekly zijn de allereerste bewoners van de Downton Abbey-film onthuld. En als 'kers op de kerststol' is er ook een teaser.

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat de anderhalf uur durende special van Downton Abbey werd uitgezonden.

Op het witte doek

Gelukkig kunnen we ons nu dus verheugen op de aankopende film die rond de herfst in 2019 op het witte doek moet verschijnen. De laatste keer dat we ons in de wereld van Downton Abbey begaven, was het 1926.

Teaser

Downton Abbey de film speelt zich achttien maanden later af. In de teaser zien we het huis van de familie Crawley. Maar wat daar allemaal gaat gebeuren is nog niet bekend. Bekijk de teaser hieronder.

Bron: Entertainment Weekly Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in