Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Valentijnsshop van het Van Gogh Museum is een snoepwinkel voor cadeaus

Schrijven is een belangrijk thema voor Het Van Gogh Museum. We weten zo veel van Vincent van Gogh doordat er veel brieven bewaard zijn gebleven van hem. Het boek Vincent van Gogh en zijn brieven gaat daarover. Een leuk idee als cadeautje voor Valentijn voor een kunstliefhebber? Of verstuur een (V...

Valentijnsshop van het Van Gogh Museum is een snoepwinkel voor cadeaus

Schrijven is een belangrijk thema voor Het Van Gogh Museum. We weten zo veel van Vincent van Gogh doordat er veel brieven bewaard zijn gebleven van hem. Het boek Vincent van Gogh en zijn brieven gaat daarover. Een leuk idee als cadeautje voor Valentijn voor een kunstliefhebber?

Of verstuur een (Valentijns)kaart, persoonlijk en handgeschreven op echt briefpapier. 

Het boek Vincent van Gogh and his letters is al een aanrader, maar in de speciale Valentijnsshop van de online museumwinkel vind je nog veel meer verbazend mooie cadeaus.

Deze ring van Gassan Diamonds bijvoorbeeld, van een zonnebloem waar Van Gogh zo om bekend staat.

Of een subtiele armband met daarop een mooie quote uit één van Vincent's brieven.

Verder vind je er schrijfwaren, shawls, prints en nog veel meer. Je kan er ook een dagje van maken natuurlijk. Eerst lekker samen door het Van Gogh Museum dwalen en daarna de museumwinkel in voor een mooi aandenken aan de dag. Succes verzekerd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in