Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Uniek: Thomanerchor Leipzich treedt op in Concertgebouw Amsterdam

Uniek: voor het eerst in het 800-jarig bestaan van het Thomanerchor Leipzig is het wereldberoemde koor te gast in het Concertgebouw Amsterdam. En voor dit bijzondere bezoek mogen wij 5 x 2 kaarten weggeven. Het koor van de Thomaskirche in Leipzig, waar Bach zelf cantor was, brengt werken van Brah...

Uniek: Thomanerchor Leipzich treedt op in Concertgebouw Amsterdam

Uniek: voor het eerst in het 800-jarig bestaan van het Thomanerchor Leipzig is het wereldberoemde koor te gast in het Concertgebouw Amsterdam. En voor dit bijzondere bezoek mogen wij 5 x 2 kaarten weggeven.

Het koor van de Thomaskirche in Leipzig, waar Bach zelf cantor was, brengt werken van Brahms, Schütz én Bach zelf.

Bach zoals Bach bedoeld is

Zo moet Bachs muziek in Bachs tijd hebben geklonken. De talentvolle jongens, tussen de 9 en 18 jaar oud, met het gouden stemgeluid, reizen de hele wereld over.

Ze wonen, musiceren en gaan naar school op hun eigen Thomaner campus en ze zingen veelvuldig in de kerk, of zoals vandaag met leden van het Gewandhausorchester.

Van statig tot uitgelaten, het Thomanerchor zingt in deze voorstelling vier Bach-motetten, waaronder het feestelijke Singet dem Herrn ein neues Lied.

Bijzonder Brahms

Let op: Van Brahms klinken drie motetten: Fest- und Gedenksprüche. Van het dubbele koor maakt Brahms optimaal gebruik: let op de echo-effecten die de klanken van de muren van het Concertgebouw laten kletteren. Werkelijk práchtig.

Alvast een voorproefje:

Praktisch:

Thomanerchor Leipzig met Bach, Brahms en Schütz

Wanneer: di 30 oktober 2018 van 20.15 tot 22.15

Waar: Grote Zaal Concertgebouw Amsterdam

Meer informatie over dit bijzondere optreden.



Winactie


Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor dit unieke concert. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze actie loopt t/m 21 oktober. Op 22 oktober ontvangen de winnaars een e-mail met informatie. Deze actie is gesloten!