Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tot ziens Luizenmoeder, hallo Morten

Juf Helma, wie kent haar inmiddels niet, neemt vanavond om 20.30 uur op NPO3 groots afscheid van De Klimop. En daarmee neemt hitserie De Luizenmoeder meteen ook afscheid van miljoenen trouwe kijkers, want er komt helaas geen derde seizoen. Wèl verklapte acteur Henry van Loon deze week op 3FM dat ...

Tot ziens Luizenmoeder, hallo Morten

Juf Helma, wie kent haar inmiddels niet, neemt vanavond om 20.30 uur op NPO3 groots afscheid van De Klimop. En daarmee neemt hitserie De Luizenmoeder meteen ook afscheid van miljoenen trouwe kijkers, want er komt helaas geen derde seizoen.

Wèl verklapte acteur Henry van Loon deze week op 3FM dat er een nieuw satirisch programma komt dat hij samen met Luizenmoeder-collega’s Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en cabaretier Ton Kas zal maken. Hun show zal De Promenade gaan heten.

Lees ook: Erik Frenken wint prestigieuze modeprijs, zijn muze? Zijn knappe vrouw Brigitte Tellier (47)

Morten

Na dit afscheid heten we Morten welkom op NPO3. Deze 8-delige thrillerserie is gebaseerd op de gelijknamige boeken die parlementair journalist Dominique van der Heyde samen met haar ex-vrouw Annet de Jong schreef.

Peter Paul Muller speelt Morten, een politicus met charisma, ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden.

Bekijk hieronder de trailer. 

Beeld: Elvin Boer

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in