Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stijlvol: Vermeer's Melkmeisje reist in Louis Vuitton-koffer naar Japan

dat is nog eens reizen op stijl voor Het Melkmeisje. Louis Vuitton maakt de koffer waarmee Vermeer’s meesterwerk naar Japan verhuist. Ter gelegenheid van de tentoonstelling "Making the Difference: Vermeer and Dutch Art" in Tokio, slaan het Franse modehuis Louis Vuitton en het Rijksmuseum de hande...

Stijlvol: Vermeer's Melkmeisje reist in Louis Vuitton-koffer naar Japan

dat is nog eens reizen op stijl voor Het Melkmeisje. Louis Vuitton maakt de koffer waarmee Vermeer’s meesterwerk naar Japan verhuist.

Ter gelegenheid van de tentoonstelling "Making the Difference: Vermeer and Dutch Art" in Tokio, slaan het Franse modehuis Louis Vuitton en het Rijksmuseum de handen ineen.

Ze laten één van de grootste Nederlandse meesterwerken, "Het melkmeisje" van Johannes Vermeer, in stijl reizen: namelijk in een op maat gemaakte Louis Vuitton Special Order koffer. En zo ziet die koffer eruit:

De koffer, met de hand gemaakt in het historisch atelier van Louis Vuitton in Asnières nabij Parijs, neemt het meesterwerk in de meest optimale omstandigheden mee van Amsterdam naar het Ueno Royal Museum in Tokyo zodat het daar kan stralen.

Dat is nog eens stijlvol reizen!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in