Duncan Laurence is sinds de bekendmaking van zijn nummer Arcade donderdagavond enorm omhoog geschoten bij de bookmakers. De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival staat nu op de tweede plaats.

Bij de wedkantoren staat Rusland bovenaan en dat terwijl het nummer nog niet eens bekend is. De populariteit van deelnemer Sergey Lazarev kan worden verklaard door het succes dat hij een aantal jaar geleden had op het songfestival. Hij werd namelijk in 2016 derde met het nummer You Are The Only One, zo meldt RTL Boulevard.

Arcade

Duncan Laurence, artiestennaam van Duncan de Moor, maakte donderdagavond in De Wereld Draait Door bekend dat hij met het nummer Arcade naar Tel Aviv afreist. De in Spijkenisse geboren singer-songwriter die opgroeide in Hellevoetsluis studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij brengt op 16 mei zijn lied in de tweede halve finale van het songfestival ten gehore. Hopelijk schopt hij het tot de grote finale op 18 mei.

Lees ook: Hilton herdenkt John Lennon en Yoko Ono met expositie

Article continues after the ad

The Voice of Holland

Laurence werd bekend door zijn deelname aan het vijfde seizoen van The Voice of Holland.

Beluister hieronder Arcade.

Bronnen: RTL Boulevard en avrotros.nl
Beeld: AVROTROS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in