Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sigrid Kaag (minister Buitenlandse Handel) is een echte powervrouw

Sigrid Kaag is moeder van vier kinderen er daarnaast onze minster van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Ze begeleidde afgelopen week ons koningspaar in Bremen. Iets wat ze vaak heeft gedaan, hoog bezoek in het buitenland in goede banen leiden. Koningspaar Zo ging ze ...

Sigrid Kaag (minister Buitenlandse Handel) is een echte powervrouw

Sigrid Kaag is moeder van vier kinderen er daarnaast onze minster van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Ze begeleidde afgelopen week ons koningspaar in Bremen.

Iets wat ze vaak heeft gedaan, hoog bezoek in het buitenland in goede banen leiden.

Koningspaar

Zo ging ze mee op reis toen koning Willem-Alexander en koningin Máxima vorig jaar een werkbezoek aan de deelstaten Rijnland-Palts en Saarland brachten. 

Hoog bezoek

Maar begeleidde ze ook een handelsmissie naar China met minister-president Mark Rutte, en vergezelde ze de premier ook tijdens een werkbezoek aan de Verenigde Staten toen een gesprek met Donald Trump op de agenda stond. 

Stoere vrouw

Verder bracht ze een staatsbezoek aan Iran (haar hoofddoek zorgde voor veel ophef) en ging ze mee naar Ghana met de Frans president Macron en onze premier Rutte. Kortom, Sigrid is een stoere vrouw die haar mannetje wel staat.  

Sigrid met twee van haar kinderen