Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Renée Zellweger als Judy Garland, bekijk de eerste beelden

Judy heeft een trailer, haar allereerste! Een film over het leven van de showbizz-legende die nu al getipt wordt als Oscar-waardig. Niemand minder dan Renée Zellweger duikt in de rol van de Somewhere over the Rainbow-zangeres. In de eerste beelden zien we pure emotie, de drang naar aandacht en de...

Renée Zellweger als Judy Garland, bekijk de eerste beelden

Judy heeft een trailer, haar allereerste! Een film over het leven van de showbizz-legende die nu al getipt wordt als Oscar-waardig. Niemand minder dan Renée Zellweger duikt in de rol van de Somewhere over the Rainbow-zangeres.

In de eerste beelden zien we pure emotie, de drang naar aandacht en de enorme liefde voor haar kinderen. 

De laatste

Het leven van Judy was zeker niet altijd glitter and glamour. In de film volgen we de beroemdheid in de laatste jaren van haar carrière en leven. In de winter van 1968 vertrekt ze naar Londen voor een aantal uitverkochte concerten. 

Op het witte doek

De film toont verder de keerzijde van haar succes: Judy is aan het einde helemaal 'op'. Maar er is gelukkig ook ruimte voor humor in de film Judy. Op 14 november kunnen we Renée Zellweger in de bioscoop bewonderen als de veelbesproken legende Judy Garland.

Bron: Variety Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in