Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig: Amsterdam Light Festival overtreft zichzelf weer

Inmiddels is het een traditie geworden die zichzelf elk jaar overtreft; Het Amsterdam Light Festival. En ook dit jaar kun je je weer vergapen aan heel wat technische hoogstandjes die je zintuigen overuren doen draaien. Van sprookjesachtig tot strak en neon. We krijgen er geen genoeg van. Het conc...

Prachtig: Amsterdam Light Festival overtreft zichzelf weer

Inmiddels is het een traditie geworden die zichzelf elk jaar overtreft; Het Amsterdam Light Festival. En ook dit jaar kun je je weer vergapen aan heel wat technische hoogstandjes die je zintuigen overuren doen draaien.

Van sprookjesachtig tot strak en neon. We krijgen er geen genoeg van.

Het concept is inmiddels bekend; je loopt, vaart of fietst een route door de binnenstad van Amsterdam die door dertig lichtkunstwerken tot leven komt en er anders uitzag dan je ooit gezien hebt.

Wat je echt niet mag missen is de gigantische spin boven de Herengracht en Van Goghs Sterrennacht. Ook de dromerige Light a wish, bestaande uit zonnebloempluisjes die boven de Herengracht zweven, is een aanrader.

Wij hebben er weer zin in. Meer informatie en de route vind je op www.amsterdamlightfestival.com

Van 29 november tot en met zondag 20 januari 2019. Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in