Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Powervrouw Marit van Egmond is eerste vrouwelijke directeur van Albert Heijn

De nieuwe directeur van Albert Heijn is een powervrouw pur sang. Marit van Egmond (45) begon als trainee bij de supermarktketen en mag zich, vanaf 1 februari, de nieuwe directeur van AH noemen. De Volkskrant plaatste vanochtend een uitgebreid portret van Van Egmond, die de eerste vrouw op de dire...

Powervrouw Marit van Egmond is eerste vrouwelijke directeur van Albert Heijn

De nieuwe directeur van Albert Heijn is een powervrouw pur sang. Marit van Egmond (45) begon als trainee bij de supermarktketen en mag zich, vanaf 1 februari, de nieuwe directeur van AH noemen.

De Volkskrant plaatste vanochtend een uitgebreid portret van Van Egmond, die de eerste vrouw op de directiestoel is in de geschiedenis van boodschappengigant Albert Heijn. Wie haar als eerste feliciteerde? Hank Heijn, de weduwe van Ahold-topbestuurder Gerrit Jan Heijn.

MARIT VAN EGMOND BEGON OOIT ALS TRAINEE BIJ ALBERT HEIJN

In 1997 begon ze als trainee, haar talent als retailer bewees ze met de restyling en ´verhipping´ van de Gall & Gall winkels. Letterlijk vanaf de werkvloer omhoog door hard te werken en altijd zichzelf te blijven, dat is in een notendop het kenmerk van Van Egmond, die van oorsprong voedingstechnologe is. “Dat begrijpen ze in Etten-Leur niet” is haar standaardverweer op managementjargon.

Substantie vermengd met haar eigen stijl, Nouveau feliciteert Van Egmond met deze prachtige promotie. 

Bron: Volkskrant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in