Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op date met George en Amal Clooney voor het goede doel

Een hapje eten (lunchen) bij George en Amal Clooney thuis, dat klinkt toch als muziek in de oren? En dan ook nog eens in hun huis aan het Comomeer in Italië. Het is echt een oproep van de twee. Voor het goede doel Uiteraard zit er wel wat achter. Het is namelijk bedoeld voor het goede doel: de Cl...

Op date met George en Amal Clooney voor het goede doel

Een hapje eten (lunchen) bij George en Amal Clooney thuis, dat klinkt toch als muziek in de oren? En dan ook nog eens in hun huis aan het Comomeer in Italië.

Het is echt een oproep van de twee.

Voor het goede doel

Uiteraard zit er wel wat achter. Het is namelijk bedoeld voor het goede doel: de Clooney Foundation for Justice, een organisatie die opkomt voor de rechten van de mens. Zo maakte George Clooney bekend in een grappige video waarin hij zichzelf 'Amals man' noemt.

Schrijf je in

Wat je hiervoor moet doen? Een formulier online invullen en dat is het. Als je al meteen wil doneren dan kan dat. Maar het is niet noodzakelijk. De twee zullen binnenkort de winnaars bekendmaken. Win je, dat krijg je een lunch met de Clooney's en een overnachting in een viersterrenhotel. 

Bron: People Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in