Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ongewenste Ivanka – wie heeft het niet meegemaakt?

Het was onbetwist de grappigste online meme van de week: Ivanka Trump, die zich overal ongevraagd bijvoegt, #unwantedivanka Vermoedelijk heeft iedereen het wel eens meegemaakt. Een groot gezelschap waar je vrijwel niemand kent, een beetje ongemakkelijk rondlopen en dan nergens aansluiting vinden....

Ongewenste Ivanka – wie heeft het niet meegemaakt?

Het was onbetwist de grappigste online meme van de week: Ivanka Trump, die zich overal ongevraagd bijvoegt, #unwantedivanka

Vermoedelijk heeft iedereen het wel eens meegemaakt. Een groot gezelschap waar je vrijwel niemand kent, een beetje ongemakkelijk rondlopen en dan nergens aansluiting vinden. Terwijl het net zo'n belangrijk netwerkmoment is.

Het overkwam Ivanka Trump bij de G20 top in Osaka, waar ze probeerde mee te babbelen met een onderonsje van Franse president Emmanuel Macron, Engelse premier Teresa May, Canadese Premier Justin Trudeau en IMF-baas Christine Lagarde. Het leverde ijzige blikken en een uitermate ongemakkelijk momentje op.

Sneu voor Ivanka, maar de democratisch gekozen leiders ergerden zich al een paar dagen massaal aan haar aanwezigheid. Ivanka heeft geen officiële rol binnen de regering van president Trump, afgezien van haar vaders driftbuien temperen (wat in zijn geval vast best nuttig kan zijn). Maar of een paar ervaren diplomaten bij het bezoek aan de Noord-Koreaanse grens niet nuttiger waren geweest dan de aanwezigheid van de First Daughter valt te bezien. Gelukkig hebben we de memes nog!