Nouveau organiseert een cultuurarrangement met een koninklijk tintje. Bezoek de prachtige royal wachtkamer in Den Haag met een gids en geniet daarna van een vorstelijke High Tea op hoog niveau.

Stations in Den Haag, Baarn en Amsterdam beschikken over monumentale wachtkamers, speciaal ontworpen voor het koninklijk huis. Lange tijd waren ze voor het publiek ‘onzichtbaar’, maar nu zijn ze niet langer voorbehouden aan de koninklijke familie.

Article continues after the ad

Daarom nodigt NOUVEAU je uit om de royal wachtkamer in Den Haag station Hollands Spoor te bezoeken. Een kunsthistoricus gidst je hier door het reisverleden van de koninklijke familie.

Very High Tea

Vervolg de middag in stijl op een steenworp afstand van Den Haag HS met een luxe high tea bij The Penthouse, op een hoogte van 135 meter. Je hebt hier een geweldig uitzicht over Den Haag, terwijl je geniet van heerlijke hartige en zoetige hapjes met luxe Ronnefeldt-thee.

Nouveau’s vorstelijke cultuurarrangement

Tijd

13.45 – 14.45 uur      
Entree en rondleiding door de koninklijke wachtkamer in Den Haag
15.00 – 16.30 uur      
High tea bij The Penthouse t.w.v. € 29,-

Data

Vrijdag 21 en 28 september 2018
Prijs voor abonnees                : € 37,50
Prijs voor niet-abonnees         : € 42,50

Meld je vóór vrijdag 14 september aan voor dit bijzonder arrangement via artifex.nu/nouveau.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Dit arrangement is tot stand gekomen in samenwerking met Cultureel Organisatiebureau Artifex.