Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau covermodel Wende Snijders ontvangt Sylvia Kristel Award

Ze schíttert op de cover van de nieuwste Nouveau: De talentvolle Wende Snijders. Deze sterke, stijlvolle vrouw met passie gaat in Nouveau in gesprek met Maria Goos over totale overgave. Die overgave levert haar nu, zeer terecht, de Sylvia Kristel Award op. De zangeres krijgt de Sylvia Kristel Awa...

Nouveau covermodel Wende Snijders ontvangt Sylvia Kristel Award

Ze schíttert op de cover van de nieuwste Nouveau: De talentvolle Wende Snijders. Deze sterke, stijlvolle vrouw met passie gaat in Nouveau in gesprek met Maria Goos over totale overgave. Die overgave levert haar nu, zeer terecht, de Sylvia Kristel Award op.

De zangeres krijgt de Sylvia Kristel Award tijdens het festival Film by the Sea. De uitreiking van deze onderscheiding, vernoemd naar de overleden actrice, is op vrijdagavond 14 september in Vlissingen.

Wende is het allemaal

"Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal'', oordeelt de jury.

"Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom.''

Snijders heeft in totaal tien muziekalbums uitgebracht en had een hoofdrol in de film Zurich. Voor die rol werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf. Ook was ze te zien in de serie Annie MG, over auteur Annie MG Schmidt.

Sylvia Kristel Award

De award is bedoeld voor aanstormend talent: "Iemand die de gedachte aan Sylvia Kristel als cultureel fenomeen doet voortleven''.

Kristel werd wereldberoemd door haar rol in de internationale erotische speelfilmreeks Emmanuelle en overleed in 2012. De actrice was zelf ook lid van de vakjury van Film by the Sea.

Wende Snijders op de nieuwe cover van Nouveau:

In de nieuwste Nouveau lees je een uitgebreid interview met het podiumdier.

Beeld: Anne Timmer. Bron: NU.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in