Nicole Kidman duikt voor een nieuwe - door haar te produceren - serie in de wereld van de criminaliteit. En wel in het leven van het Nederlandse crime-duo Richard en Selma Eikelenboom. De contracten zijn ondertekend dus het filmen kan beginnen.

"Het is erkenning van ons werk" zegt Richard in De Stentor.

Article continues after the ad

DNA en bloedsporen

Het leven van Richard en Selma bestond jarenlang uit DNA, bloedsporen en moordenaars. Het stel runde vanuit hun boerderij/laboratorium in het Gelderse dorp Hulshorst hun Independent Forensic Services (IFS).

The crime farm

Nicole zag ooit een CBS-documentaire over het leven van Richard en Selma, de Amerikaanse zender noemde het 'the crime farm', en was enorm geïntrigeerd, met name over de samenwerking tussen Richard en zijn vrouw. Daar wilde de actrice dolgraag een serie van maken en dus belde ze het Nederlandse koppel. 

Betrokken bij de serie

Richard en Selma zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie, om alles juist weer te geven. "We zien vaak in CSI en misdaadseries die niet kloppen. Wij willen de waarheid laten zien." Bekijk hieronder een fragment van het duo.

Bron: Variety Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in