Sandra Bullock schittert in de gruwelijk spannende horrorfilm waar iedereen het over heeft: Bird Box. Een film die niet bedoeld is voor bangeriken.

Bird Box gaat namelijk over moeder Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) die samen met haar twee kinderen probeert te ontsnappen aan een onzichtbare entiteit die mensen tot zelfmoord aanzet.

Article continues after the ad

Gruwelijk

Het speelt zich allemaal af in een post-apocalyptische wereld. Malorie heeft iets bedacht om te ontsnappen aan al het gruwelijke dat om haar heen gebeurt. Zij heeft haar hoop gevestigd op een afgelegen nederzetting die buiten bereik lijkt te liggen van de monsters.

Met een blinddoek

Ze moet daar alleen wel met een blinddoek voor d'r ogen zien te komen en dan ook nog eens een woeste rivier oversteken. De blinddoek heeft overigens veel los gemaakt bij de kijker. Mensen doen het na en gaan geblinddoekt de straat op, de zogeheten #BirdBoxChallenge.

Doe het niet!

Iets waar Netflix niet blij mee is, daarom stuurde de streamingdienst een waarschuwing de deur uit. 'Ik kan niet geloven dat ik dit moet zeggen, maar: verwond jezelf alsjeblieft niet met de Bird Box Challenge', liet de streamingsdienst weten.

Bron: Netflix Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in