Fotografie- en kunstliefhebbers opgelet! Binnenkort zal niemand minder dan fotograaf David LaChapelle ongezien werk tonen tijdens zijn solo-expositie in Amsterdam. 

Dare to be David 

De Amerikaanse fotograaf David LaChapelle staat bekend om zijn hyperrealistische kleurrijke werk en dito portretten van wereldberoemde celebrities. You hate it or you love it. Hoe dan ook, LaChapelle ontwikkelde zicht tot een waar artiest binnen de popcultuur en maakte modeseries voor de grootste modebladen. 

Article continues after the ad

Art of Nature 

Na tien jaar is David LaChapelle terug in Amsterdam om zijn meest recente werk te tonen aan het publiek. De expositie Act of Nature bestaat uit hoogtepunten van de afgelopen tien jaar én een speciale selectie van ongezien werk dat in Amsterdam voor het eerst zal worden getoond.

Centraal staat de relatie tussen de mens en natuur, die zowel in harmonie als in conflict met elkaar samenleven. 

De derde solo-expositie vindt van 1 juni tot en met 20 juli opnieuw plaats in Reflex Amsterdam. Ook leuk: tijdens de openingsdag, zaterdag 1 juni, signeert LaChapelle vanaf 17.30 uur zijn nieuwste fotoboek. En kun je de beste man de hand schudden!

Beeld: David LaChapelle 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in