Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moam's jaarlijkse goede doel: Exclusieve foto's voor Gambia

Elk jaar zet Moam, een platform om jong creatief talent te koppelen aan grote namen in de nationale en internationale creatieve industrie, zich in voor een goed doel. En ze doen dat altijd met een creatieve invalshoek. Dit jaar zetten ze zich met een fotografieproject in voor de Gambiaanse sticht...

Moam's jaarlijkse goede doel: Exclusieve foto's voor Gambia

Elk jaar zet Moam, een platform om jong creatief talent te koppelen aan grote namen in de nationale en internationale creatieve industrie, zich in voor een goed doel. En ze doen dat altijd met een creatieve invalshoek.

Dit jaar zetten ze zich met een fotografieproject in voor de Gambiaanse stichting Humanity and Nature Connections. Vanaf vrijdag 14 december worden 24 foto’s in gelimiteerde oplage verkocht.

Deelnemende fotografen zijn Kim Feenstra, Kay Nambiar, Giaro Giarratana, Vivian Hoorn, Lize Korpershoek, Frank van Bennekom, Chloé Leenheer en Sabrina Meijer.

Iedere fotograaf heeft een top drie foto’s geselecteerd, die voor hen hún ervaring in Gambia het best portretteren. Daar zitten echt een paar práchtige beelden bij.

De opbrengst van de foto’s gaat, zoals gezegd, naar de Gambiaanse stichting Humanity and Nature Connections die met het motto “geef geen vis, maar leer de lokale bevolking vissen” Gambianen zelfredzaam maakt.  

Elk beeld is in een beperkte oplage van tien te koop voor € 250,- op corendon.nl/projectgambia.

Goed bezig!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in