Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met Nouveau naar Mata Hari in Leeuwarden

Niet alleen is Leeuwarden dit jaar Culturele Hoofdstad, het is ook de geboorteplaats van de wereldberoemde danseres en spionne Mata Hari (1876 - 1917).  NOUVEAU's Mata Hari-arrangement start met koffie en Friese Oranjekoek in Grand-café Post-Plaza, gevestigd in het voormalige postkantoor uit 1902...

Met Nouveau naar Mata Hari in Leeuwarden

Niet alleen is Leeuwarden dit jaar Culturele Hoofdstad, het is ook de geboorteplaats van de wereldberoemde danseres en spionne Mata Hari (1876 - 1917). 

NOUVEAU's Mata Hari-arrangement start met koffie en Friese Oranjekoek in Grand-café Post-Plaza, gevestigd in het voormalige postkantoor uit 1902. Daarna verken je de geboortestad van Mata Hari. Een gids geeft je een uniek kijkje in haar vroege jaren in Leeuwarden en leidt je door haar levensverhaal. In de pauze geniet je van een lunch in het bijzondere restaurant Proefverlof in de Blokhuispoort (de oude gevangenis van Leeuwarden). Ter afsluiting bezoek je, met gids, de succesvolle expositie Mata Hari: de mythe en het meisje in het Fries Museum.

Nouveau - arrangement

  • 11.30 - 12.00 uur: koffie/thee met Friese Oranjekoek in Grand-café Post-Plaza
  • 12.00 - 13.30 uur: Stadswandeling door Leeuwarden met gids langs locaties uit het leven van Mata Hari
  • 13.30 - 14.30 uur: lunch in drink- en eetlokaal Proefverlof (soep, broodjes, koffie/thee, jus, melk)
  • 14.45 - 15.45 uur: entree tot het Fries Museum en rondleiding met gids door de expositie Mata Hari: de mythe en het meisje

Data en prijzen
25 en 31 maart 2018. De prijs van dit arrangement bedraagt € 52,- per persoon met Museumkaart en € 65,- per persoon zonder Museumkaart.

Aanmelden
Meld je aan via Artifex. Deze lezersaanbieding is geldig t/m 18 maart.