Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maroeska Metz’ opmerkelijke carrièremove 

Voor de meest besproken deelneemster Maroeska Metz krijgt Heel Holland Bakt een wel heel aparte spin-off, want ze doet rond Pasen mee aan The Passion. Wie ze gaat spelen in het spektakelstuk is nog niet bekend, maar haar rol schijnt iets te maken hebben met Jezus die voor het laatste avondmaal br...

Maroeska Metz’ opmerkelijke carrièremove 

Voor de meest besproken deelneemster Maroeska Metz krijgt Heel Holland Bakt een wel heel aparte spin-off, want ze doet rond Pasen mee aan The Passion.

Wie ze gaat spelen in het spektakelstuk is nog niet bekend, maar haar rol schijnt iets te maken hebben met Jezus die voor het laatste avondmaal brood voor zijn volgelingen koopt… hoe toepasselijk! 

Pasen

Edwin Jonker speelt in deze negende editie Jezus, Edsilia Rombley is Maria. The Passion wordt opgevoerd in Dordrecht. Het indrukwekkend evenement, een kijkcijferkanon van de omroepen EO en KRO-NCRV, wordt dit keer opgevoerd in Dordrecht. The Passion is op 18 april live te zien op NPO1 en te beluisteren via NPO Radio 2. Op 20 en 22 april wordt ook een concertversie van The Passion opgevoerd in Rotterdam Ahoy.