Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Magistraal: Ruinart x camouflagemeester Lui Bolin

Vanaf donderdag 22 november is het Amsterdam Art Weekend in de hoofdstad. Er is enorm veel te doen, maar de reizende expositie van Chinese kunstenaar & camouflagemeester Liu Bolin in Andaz Amsterdam Prinsengracht gaan we zéker bekijken. Zie jij het? De kunstenaar staat gecamoufleerd 'verstopt' op...

Magistraal: Ruinart x camouflagemeester Lui Bolin

Vanaf donderdag 22 november is het Amsterdam Art Weekend in de hoofdstad. Er is enorm veel te doen, maar de reizende expositie van Chinese kunstenaar & camouflagemeester Liu Bolin in Andaz Amsterdam Prinsengracht gaan we zéker bekijken.

Zie jij het? De kunstenaar staat gecamoufleerd 'verstopt' op de bovenstaande foto. Magistraal!

Eerder dit jaar koos het prestigieuze champagnehuis Ruinart, Liu Bolin voor hun jaarlijkse artistieke samenwerking.

Dit resulteerde in ‘Reveal the (in)visible’: een serie buitengewone foto’s en een video, waarbij Bolin zichzelf - soms in het gezelschap van één of meerdere werknemers van het champagnehuis - zo liet camoufleren dat hij opgaat in de omgeving van Maison Ruinart.

Van de druivenvelden tot de iconische kalkstenen kelders, ieder deel van het productieproces van een fles Ruinart komt aan bod. 

Van 22 tot en met 25 november komt een selectie van dit werk naar Nederland en is te zien in de openbare ruimten op de begane grond van het Andaz Amsterdam Prinsengracht en in een speciale RuinartProfessionals 'Lounge (alleen op uitnodiging toegankelijk).

Naast de foto’s van Liu Bolin, worden ook de bijbehorende speciaal beschilderde camouflagepakken tentoongesteld. 

En daar drinken we natuurlijk op 

In de Bluespoon Bar van het hotel geniet je van een speciale Ruinart Long Life Elixir-cocktail, of een glas Ruinart champagne. Daar haal je ook een kaart op van de speciale Andaz x Ruinart-kunstroute die door Amsterdam Art is samengesteld.

De perfecte start een weekend kunst en culinair genieten in Amsterdam. Vanaf donderdag 22 november. Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in