Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Madonna dankzij nieuw album succesvoller dan The Beatles

Onlangs verscheen Madonna's gedurfde (tikkeltje activistisch en rebels) album Madame X. Een schot in de roos, zo blijkt. Haar album knalt de Amerikaanse top 200 binnen en staat nu op nummer 1.    Het is de negende keer dat dit is gelukt.  Negen keer De laatste nummer keer dat dit haar lukte was ...

Madonna dankzij nieuw album succesvoller dan The Beatles

Onlangs verscheen Madonna's gedurfde (tikkeltje activistisch en rebels) album Madame X. Een schot in de roos, zo blijkt. Haar album knalt de Amerikaanse top 200 binnen en staat nu op nummer 1. 

Het is de negende keer dat dit is gelukt. 

Negen keer

De laatste nummer keer dat dit haar lukte was in 2012, toen ging haar album MDNA als een warm broodje over de toonbank. The Queen of Pop is nu met haar negende nummer 1-notering succesvoller dan The Beatles. 

Barbra en Madonna

Madonna is daarmee ook de op één na succesvolste zangeres in de lijst. Alleen Barbra Streisand behaalde meer nummer 1-noteringen. De zangeres voerde elf keer de lijst aan.

Bron: ANP/People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in