Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maak kans op een meet & greet met Hans Klok

Hans Klok neemt daverend afscheid in Koninklijk Theater Carré voor hij afreist naar Las Vegas. Voor hij verdwijnt naar het mekka van de spektakelshows, kun je nog genieten van de ongeëvenaarde kunsten van de blonde Wizzard. Én je maakt kans op een meet & greet! House of Horror, Hans Klok's bejube...

Maak kans op een meet & greet met Hans Klok

Hans Klok neemt daverend afscheid in Koninklijk Theater Carré voor hij afreist naar Las Vegas. Voor hij verdwijnt naar het mekka van de spektakelshows, kun je nog genieten van de ongeëvenaarde kunsten van de blonde Wizzard. Én je maakt kans op een meet & greet!

House of Horror, Hans Klok's bejubelde illusieshow is voor het laatst te zien in Nederland. Tot en met 2 september staat hij nog in Carré en daarna verdwijnt 'ie naar Las Vegas. 

Bekijk hier de hoogtepunten van de bijzondere en spectaculaire show:

Win kaarten

Bij wijze van last-minute surprise kun je hem zelfs de hand schudden als je een van de 5x2 gratis VIP-tickets wint die we weggeven voor de show op 30 augustus. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in