Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersaanbieding: Ontroering & betovering in het Scheepvaartmuseum

Laat je meeslepen in de romantiek van het verleden van het iconische passagiersschip ms Oranje. Het Amsterdamse Scheepvaartmuseum heeft twee mooie nieuwe exposities waar je met NOUVEAU’s exclusieve cultuurarrangement naartoe kunt! Terug met de Oranje Als luxe droomschip begon De Oranje in 1939 aa...

Lezersaanbieding: Ontroering & betovering in het Scheepvaartmuseum

Laat je meeslepen in de romantiek van het verleden van het iconische passagiersschip ms Oranje. Het Amsterdamse Scheepvaartmuseum heeft twee mooie nieuwe exposities waar je met NOUVEAU’s exclusieve cultuurarrangement naartoe kunt!

Terug met de Oranje

Als luxe droomschip begon De Oranje in 1939 aan zijn Maiden Voyage, met bestemming Nederlands-Indië.

Niet veel later, tijdens de Tweede Wereldoorlog, zou het schip gewonde soldaten opvangen, om na de oorlog talloze Indische Nederlanders naar hun nieuwe ‘vaderland’ te brengen.

Zelden kende een schip zo’n veelbewogen geschiedenis. Tachtig jaar na de tewaterlating duiken we met ms Oranje | Koers gewijzigd in het verleden van dit iconische schip.

Betoverende totaalvoorstelling

Het wordt al ‘de meest betoverende tentoonstelling van het jaar’ genoemd, Sea of Tranquility van de gevierde installatiekunstenaar Hans Op de Beeck.

Er staat je een betoverende totaalbeleving te wachten, die je meevoert in de griezelig-romantische sfeer van een mysterieus, decadent cruiseschip.

Na België, Frankrijk, Zwitserland en Spanje is de expositie nu tot en met 9 juni 2019 exclusief in Het Scheepvaartmuseum te zien. Een belevenis die je niet mag missen!

Nouveau arrangement

  • Een exclusieve rondleiding met een museumgids langs beide tentoonstellingen
  • Verse appeltaart en koffie


Prijs: € 10,- (exclusief toegang tot het museum*)

Data: 13 en 14 oktober

Tijden: 11.00 uur en 13.00 uur

Aanmelden: www.hetscheepvaartmuseum.nl/events

(Meld je snel aan het aantal plaatsen is beperkt)

* De toegangsprijs van Het Scheepvaartmuseum is € 16,- zonder Museumjaarkaart en gratis met de Museumjaarkaart.