Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersaanbieding: met korting genieten van klassieke toppers in Utrecht

Dompel je in april onder in de mooiste klassieke muziek bij TivoliVredenburg in Utrecht. Als lezeres van Nouveau krijg je nu maar liefst 20 procent korting op kaartjes voor twee topconcerten. Er gaat niets boven een fijn klassiek concert, in een zaal waar die muziek optimaal uit de verf komt. Daa...

Lezersaanbieding: met korting genieten van klassieke toppers in Utrecht

Dompel je in april onder in de mooiste klassieke muziek bij TivoliVredenburg in Utrecht. Als lezeres van Nouveau krijg je nu maar liefst 20 procent korting op kaartjes voor twee topconcerten.

Er gaat niets boven een fijn klassiek concert, in een zaal waar die muziek optimaal uit de verf komt. Daarvoor moet je tegenwoordig in Utrecht zijn, in het prachtige TivoliVredenburg. Je rijdt of treint er zo naartoe dankzij treinstation Utrecht Centraal en de parkeergarages van Hoog Catharijne. Verder hoef je alleen goede zin mee te nemen.

Nouveau mag jou als lezeres 20% korting bieden op kaartjes voor de Johannes-Passion en het Pianoconcert van Edvard Grieg. Twee klassieke toppers die je echt een keer live meegemaakt wilt hebben.

Griegs Pianoconcert met de wereldberoemde Alice Sara Ott 
(dinsdag 2 april)

De Matthäus-Passion is in Nederland welbekend dankzij de jaarlijkse uitzending met Pasen. Maar wist je dat de Johannes-Passion minstens net zo mooi is? Zeker de uitvoering van het Orkest van de Achttiende Eeuw (onder leiding van Daniel Reuss) en Cappella Amsterdam. Het is een beetje alsof Bach (die zijn leven lang bleef schaven aan dit imposante verhaal) een opera heeft gemaakt, zo theatraal is de voorstelling. Hou het maar eens droog als het slotkoor ‘Ruht wohl, ihr heiligen Gebeine’ inzet.

Je kunt je tickets tot en met 16 april 2019 bestellen.

- Voor Griegs Pianoconcert met de wereldberoemde Alice Sara Ott (dinsdag 2 april) - Klik hier
- Voor de Johannes-Passion (dinsdag 16 april) -Klik hier

Voer tijdens het bestelproces de kortingscode ‘klassiek2019’ in voor jouw exclusieve korting (maximaal vier tickets per persoon).

Voor meer informatie: TivoliVredenburg