Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersaanbieding: Ateliers & Architectuur Arrangement

Kunst kijken met Nouveau in Utrecht. Een unieke blik in de ateliers van Utrechtse kunstenaars, terwijl je door fraai Utrecht wandelt. Atelierroute 2018Ruim 200 Utrechtse kunstenaars openen op twee zondagen in oktober hun ateliers voor het publiek. Ontmoet de kunstenaars op de plek waar zij creëre...

Lezersaanbieding: Ateliers & Architectuur Arrangement

Kunst kijken met Nouveau in Utrecht. Een unieke blik in de ateliers van Utrechtse kunstenaars, terwijl je door fraai Utrecht wandelt.

Atelierroute 2018
Ruim 200 Utrechtse kunstenaars openen op twee zondagen in oktober hun ateliers voor het publiek. Ontmoet de kunstenaars op de plek waar zij creëren! Gids Jelte van Koperen heeft alvast de meest bijzondere ateliers geselecteerd.

Architectuur
Terwijl we van het ene naar het andere atelier wandelen, vertelt architectuurhistoricus Jelte uitgebreid over de architectuur en ontstaansgeschiedenis van de Utrechtse wijken Lombok en Wijk C.

Zo is Lombok, van oorsprong een negentiende-eeuwse volksbuurt een schoolvoorbeeld van gentrificatie. We eindigen in het prachtige oude centrum van de stad om gezellig na te praten.

Het Nouveau Ateliers- & Architectuurarrangement
13.30 - 16.00 uur: wandeling met gids langs AtelierRoute (inclusief korte pauze)

Startpunt:
Utrecht Centraal Station
Data:
7 en 14 oktober 2018
Prijzen p.p.:
abonnees | € 22,50
niet-abonnees | € 25,-

MELD JE SNEL AAN!
In elke geval vóór 1 oktober, via ARTIFEX


Deze aanbiedingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met cultureel organisatiebureau Artifex.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in