Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last minute weekendtip: EerbeTOON

Onvolprezen en tijdloos, de gedichten en liedjes van Toon Hermans blijven actueel, grappig en vooral 'raak'. Nu, ruim 100 jaar na zijn geboorte, is er een mooi eerbeTOON in Utrecht. In het intieme Theater ZIMIHC Wittevrouwen in Utrecht bekijk je deze zondag 11 november om 15.00 uur. ‘24 Rozen, od...

Last minute weekendtip: EerbeTOON

Onvolprezen en tijdloos, de gedichten en liedjes van Toon Hermans blijven actueel, grappig en vooral 'raak'. Nu, ruim 100 jaar na zijn geboorte, is er een mooi eerbeTOON in Utrecht.

In het intieme Theater ZIMIHC Wittevrouwen in Utrecht bekijk je deze zondag 11 november om 15.00 uur. ‘24 Rozen, ode aan Toon’.

Toon hield van het leven, van de natuur, de stad, de mensen…

Die boodschap klinkt door in het programma van Franje, waarin Marion Florusse, Raymond Vermij en Jan Florusse live uitpakken met zang, gitaar en percussie, met onder meer: De Tango van het blote kontje, Lieverd, Vader gaat op stap, In naam van de lente, Mediterrane, Mien waar is mijn feestneus? en uiteraard de titelsong, 24 Rozen… 

Staat het grootste deel van het 90 minuten durende programma in het teken van Toon, er is ook plaats voor enkele liedjes van tijdgenoten, onder wie Wim Sonneveld, Corry Brokken en Rob de Nijs. Heerlijk nostalgisch!

Dus als je zondagmiddag nog niets te doen hebt, op naar Utrecht!

Meer informatie