Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: vanavond nog één keer Rutger Hauer als Floris

Televisie aan, ventilator aan, jeugdsentiment aan! Vanwege het overlijden van Rutger Hauer heeft de NPO de eerste aflevering van zijn doorbraakserie Floris geprogrammeerd. De acteur speelt hierin een ridder die vanuit Portugal terugkeert naar Nederland en erachter komt dat zijn kasteel is overgen...

Kijktip: vanavond nog één keer Rutger Hauer als Floris

Televisie aan, ventilator aan, jeugdsentiment aan!

Vanwege het overlijden van Rutger Hauer heeft de NPO de eerste aflevering van zijn doorbraakserie Floris geprogrammeerd. De acteur speelt hierin een ridder die vanuit Portugal terugkeert naar Nederland en erachter komt dat zijn kasteel is overgenomen.

De serie is in zwart-wit, maar voor wie het wil weten: we hebben een kleurenfoto van Rutger als Floris gevonden: zo zag de jonge ridder er in werkelijkheid uit. De man naast hem is Jos Bergman.

19.20 - 20.00 op NPO1

AANVULLING: Voor wie niet genoeg van Rutger kan krijgen: er is nóg een extra uitzending ingelast. Op NPO3 wordt om 21:00 De Heineken Ontvoering uitgezonden. Hauer vertolkte in deze film de rol van de biermagnaat die in 1983 werd ontvoerd. 

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in