Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ken je deze nog? De heuptas is weer helemaal hip

In de jaren tachtig was dit item hartstikke fout en alles behalve elegant: de heuptas.  Het was gewoon een super praktisch tasje voor je geld en bankpassen. Lekker praktisch Veel ouderen droegen het tasje bij zich tijdens een vakantie, vaak van het merk Kipling. Slim, want niemand die je zo kon b...

Ken je deze nog? De heuptas is weer helemaal hip

In de jaren tachtig was dit item hartstikke fout en alles behalve elegant: de heuptas. 

Het was gewoon een super praktisch tasje voor je geld en bankpassen.

Lekker praktisch

Veel ouderen droegen het tasje bij zich tijdens een vakantie, vaak van het merk Kipling. Slim, want niemand die je zo kon beroven van je geld en pasjes. De heuptas was gewoon handig.

'Buideldier'

Nu heeft het 'buideltasje' een frisse update gekregen en wandelt dit accessoire ook met een grote regelmaat over de catwalk. Dankzij Gucci en Prada is de fanny pack, ook wel bumbag genoemd, weer back.

Neon en metallic

En er wordt flink uitgepakt met prints en kleuren: neon, metallic en tijgerprint zijn er nog maar een paar. En o ja, de fanny pack draag je niet alleen meer om je middel, maar kruislinks over de borst.

Bron: InStyle Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in