Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’: een modetentoonstelling die je wilt zien

In de modetentoonstelling ‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’ bundelen couturier Ronald Kolk en goudsmid Margareth Stalman hun creatieve krachten. Verwacht een kleurrijke selectie van zo'n vijftig jurken van Kolk’ hand, tel daar een indrukwekkende collectie juwelen van Stalman bij op, en je hebt ee...

‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’: een modetentoonstelling die je wilt zien

In de modetentoonstelling ‘Het Meisje, De Jurk en De Parel’ bundelen couturier Ronald Kolk en goudsmid Margareth Stalman hun creatieve krachten.

Verwacht een kleurrijke selectie van zo'n vijftig jurken van Kolk’ hand, tel daar een indrukwekkende collectie juwelen van Stalman bij op, en je hebt een modetentoonstelling die de reis naar Maastricht waard is.



Haute Couture meets Haute Joaillerie

Ronald Kolk en Margareth Stalman delen op Haute Couture en Haute Joaillerie vlak een gezamenlijke passie voor oude ambachten. ‘Die liefde voor het vakmanschap willen ze met deze tentoonstelling, en met presentaties, lezingen en masterclasses, ook overdragen aan jonge nieuwe ontwerpers’, aldus Museum aan het Vrijthof over het powerduo.

De expositie is vanaf heden tot en met 16 juni 2019 te bewonderen in Museum aan het Vrijthof in Maastricht.



Informatie: Museum aan het Vrijthof

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in