Lovebirds opgelet: zangeres Glennis Grace gaat 'wedding crashen'. Een bruidspaar dat op zaterdag 29 juni in het huwelijksbootje stapt, maakt kans op een optreden van de Amsterdamse zangeres tijdens de huwelijksceremonie. 

Aanleiding voor deze actie is dat het deze week precies 45 jaar geleden is dat het nummer I Will Always Love You uitgebracht werd. Sindsdien is het nummer één van de meest iconische liefdesliedjes. De vertolking van Whitney Houston is het meest bekend. 

Meest gedraaide nummer op bruiloften 

Ook veel bruidsparen weten het nummer te waarderen, want het lied staat op de lijst van meest gedraaide nummers op bruiloften. Reden genoeg voor Glennis Grace om I Will Always Love You niet alleen te zingen tijdens haar concerten op 6 en 8 september in Rotterdam Ahoy waarbij ze Whitney Houston eert, maar ook tijdens huwelijksceremonies.

Betoverende Whitney

“Whitney wist niet alleen hele stadions te betoveren, haar muziek raakt juist ook op de meest intieme momenten,” aldus Glennis. “Ik vind dit ontzettend bijzonder en wil ook dit talent van Whitney eren door op 29 juni een bruidspaar te verrassen met een vertolking van haar prachtige lied I Will Always Love You.”

Bruidsparen, ceremoniemeesters, vrienden en familie van het bruidspaar kunnen zich vanaf vandaag opgeven door te reageren op whitneytribute.nl. Het winnende bruidspaar wordt op 29 juni verrast. 

Article continues after the ad

Kaarten voor WHITNEY – a tribute by Glennis Grace in Ahoy op 6 en 8 september zijn verkrijgbaar via whitneytribute.nl en eventim.nl.

Glennis bij 538

Alvast genieten van Glennis Grace? Beluister dan hier haar uitvoering van Love Will Save the Day, gezongen bij De 538 Ochtendshow vanmorgen. 

Beeld: YouTube Whitney Tribute

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in