Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Emma Thompson ge-wel-dig in nieuwe film Late Night (de trailer wil je zien)

Emma Thompson speelde in tal van Britse komedies, zette een fantastische Nanny McPhee neer én is bekend als professor in de Harry Potter films, maar ze is zoveel meer. Binnenkort is ze als nogal pittige presentatrice te zien in de film Late Night. Een film waar iedereen het nu al over heeft. Te ...

Emma Thompson ge-wel-dig in nieuwe film Late Night (de trailer wil je zien)

Emma Thompson speelde in tal van Britse komedies, zette een fantastische Nanny McPhee neer én is bekend als professor in de Harry Potter films, maar ze is zoveel meer. Binnenkort is ze als nogal pittige presentatrice te zien in de film Late Night.

Een film waar iedereen het nu al over heeft.

Te oud

Emma speelt in de film de rol van presentatrice Katherine die een grote talkshow heeft. Ze is enorm populair, totdat ze ineens te horen krijgt dat ze vervangen gaat worden door een jonge blom. De reden: Katherine is simpelweg te oud.

Redden wat er te redden valt

Uiteraard is ze het daar niet mee eens en probeert er alles aan te doen om haar reputatie weer op te poetsen. Daarom neemt ze in een impulsieve bui Molly aan. De allereerste vrouwelijke schrijfster binnen het team. Dat wordt één groot feest!

De film Late Night wordt 31 oktober dit jaar in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Bron: The Guardian Beeld: Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in