Eurovisiesongfestival nieuws! Duncan Laurence is tevreden over zijn eerste songfestivaloptreden in de Expo Tel Aviv. "Vandaag was geweldig. Het ging erg goed. Ik ben trots op het resultaat. Dit is de beste start die ik me kan wensen."

Duncan arriveerde maandag in Tel Aviv en stond gisteren voor het eerst op het grote songfestivalpodium om de Nederlandse songfestivalinzending te oefenen. "Toen ik aankwam dacht ik: "Dit is groot, wat gaat er gebeuren?' Maar ik werd in stapjes gegidst, langs alle technici en de cameramannen en de geluidsmensen. Ik belandde in een machine."

Article continues after the ad

''Ik heb veel vertrouwen in de mensen en de organisatie. Alles wat ik vandaag heb meegemaakt, gaf me alleen maar meer rust. Dat is een goed gevoel."

Dat belooft veel goeds...

Gisteren maakten we al bekend dat Duncan een outfit van modeontwerper Sjaak Hullekes draagt. Zijn duurzame jasje is gemaakt van meer dan honderd jaar oude Franse linnen lakens die blauw zijn geverfd.

What else?

Duncan treedt woensdag 15 mei voor 'het echte' op tijdens een juryshow die niet op tv wordt uitgezonden. De tweede halve finale op donderdag 16 mei (waarin hij moet optreden) wordt wel uitgezonden. 

Bron: RTLBoulevard.nl 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in