Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dol op kostuumdrama's? Dan is Mary, Queen of Scots iets voor jou

Een kostuumdrama zoals kostuumdrama's moeten zijn. Zin om je heerlijk in het rode pluche te laten zakken en je mee te laten voeren naar vervlogen tijden? Nouveau mag kaarten weggeven. Doe mee! Mary, Queen of Scots; het verhaal Mary Stuart had een dramatisch leven. Op haar 16de werd ze koningin va...

Dol op kostuumdrama's? Dan is Mary, Queen of Scots iets voor jou

Een kostuumdrama zoals kostuumdrama's moeten zijn. Zin om je heerlijk in het rode pluche te laten zakken en je mee te laten voeren naar vervlogen tijden? Nouveau mag kaarten weggeven. Doe mee!

Mary, Queen of Scots; het verhaal

Mary Stuart had een dramatisch leven. Op haar 16de werd ze koningin van Frankrijk, en op haar 18de was ze al weduwe. Liever dan opnieuw trouwen, bond ze de strijd aan met Elizabeth I, vorstin van Engeland.

Door de troon van Schotland op te eisen kwamen twee machtige vrouwen in een door mannen overheerste wereld lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Bekijk de trailer:

Saoirse Ronan en Margot Robbie spelen Mary en Elizabeth in Mary, Queen of Scots, een film over angst, rivaliteit, liefde en bedrog. 

Vanaf 17 januari in de bioscoop.

Nouveau geeft 5 x 2 kaartjes cadeau voor deze prachtige film. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in