Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is jouw laatste kans om deze energieke 50th anniversary tour te ervaren

Maak je muzikale borst nat voor vijftig jaar love, peace, music verpakt in een rockshow.  Woodstock the Story 2019: 50th anniversary tour Mocht je het gemist hebben, Woodstock the Story brengt de tijdsgeest en sfeer van deze generatie - en de geweldige muziek van dit uitzonderlijke festival - naa...

Dit is jouw laatste kans om deze energieke 50th anniversary tour te ervaren

Maak je muzikale borst nat voor vijftig jaar love, peace, music verpakt in een rockshow. 

Woodstock the Story 2019: 50th anniversary tour

Mocht je het gemist hebben, Woodstock the Story brengt de tijdsgeest en sfeer van deze generatie - en de geweldige muziek van dit uitzonderlijke festival - naar het heden, in een krachtige voorstelling. Nog te zien t/m 30 mei in diverse theaters in Nederland.

Mei al helemaal volgepland of op een welverdiende vakantie? Maar wel zin in om die good old flower power tijd opnieuw te beleven? Geen paniek. Woodstock the Story doet deze zomer ook nog Duitsland en Zwitserland aan. 

Woodstock the Story 2019: 50th anniversary tour, een krachtig concert én theatervoorstelling die onder je huid kruipt. Hoor, zie en voel de flower power. Peace, Love & Music!

Voor meer informatie, kaarten en voorpret, klik hier

Beeld: Woodstock the Story

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in