De foto-expositie is opgebouwd met beelden zoals elke toerist ze in Afrika ervaart: wonderbaarlijke natuurlijk, prachtige dieren, unieke culturen, maar als je het land dieper in gaat en beter leert kennen...wat zie je dan? Fotografe Sophie Laubert vertelt het je, met haar prachtfoto's. 

“Ik wil alle gezichten laten zien die Afrika rijk is”, aldus fotografe Sophie Laubert. 

Article continues after the ad

Kenia

In Kenia verloor Sophie haar hart aan de omgeving, met haar geoefende oog om uit de omgeving de details te halen vielen haar de kinderen met albinisme op die in die omgeving vaak verstopt moeten worden in verband met het brute geweld dat hen wordt aangedaan. Sophie heeft deze kinderen op de foto gezet zoals alle andere kinderen.

Met uitzondering van hun medische aandoening zijn zij net zoals elk ander kind. En dat is wat Sophie wil laten zien, dat het gewone kinderen zijn die een gewoon leven verdienen.

Een foto-expo die je raakt, die je gezien moet hebben! 

De expositie is tot en met 22 juni 2019 vrij toegankelijk voor zowel gasten als bezoekers van 5&33 Gallery, art'otel amsterdam (Martelaarsgracht 33, Amsterdam).

Over Sophie Laubert

Sophie is een in Amsterdam gevestigde fotograaf die haar passie voor fotografie heeft gevonden in enkele uitdagingen die ze een aantal jaren geleden moest aangaan. In de afgelopen jaren heeft ze hard aan haar portfolio gewerkt door met veel verschillende klanten en opdrachten te werken. Terug te zien in haar werk, is veel diversiteit, maar ze heeft ook haar eigen stijl gecreëerd. In haar vrije tijd reist en fotografeert ze graag. Kenia is één van de landen waar ze graag naartoe reist en de meest buitengewone mensen, dieren en natuur vastlegt.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in