Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze fantastische roman krijgt een vervolg

Goed nieuws voor de romantiek-liefhebbers: er komt een vervolg op de internationale bestseller P.S. I Love You. De Ierse auteur Cecelia Ahern bevestigde het nieuws op Twitter. Het boek heet Postscript en wordt dit najaar uitgebracht in Groot-Brittannië en Ierland.  🚨 I have BIG NEWS! 🚨I’ve writte...

Deze fantastische roman krijgt een vervolg

Goed nieuws voor de romantiek-liefhebbers: er komt een vervolg op de internationale bestseller P.S. I Love You. De Ierse auteur Cecelia Ahern bevestigde het nieuws op Twitter.

Het boek heet Postscript en wordt dit najaar uitgebracht in Groot-Brittannië en Ierland.



Wanneer de vertaling in ons land uitkomt, is nog niet bekend. 

Zien: prachtige street art in Griekenland

Brieven

P.S. I Love You werd uitgebracht in 2004 toen de schrijfster 21 jaar oud was, zo meldt cosmopolitan.com. De lezer volgt echtpaar Holly en Gerry dat getroffen wordt door een tragedie wanneer Gerry sterft aan de gevolgen van een hersentumor.



Terwijl Holly worstelt met haar verdriet, ontdekt ze dat Gerry haar tien brieven heeft achtergelaten. Elke brief bevat berichten van de liefde van haar leven en worden afgesloten met de woorden 'P.S. I love you'. 

Schrijfster Cecelia Ahern werd dankzij het boek erg populair. Er verschenen sindsdien vijftien andere romans van haar hand. Van haar boeken zijn inmiddels 25 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Haar creaties zijn in meer dan 40 landen in 30 talen gepubliceerd.

Tranentrekker met Hilary Swank en Gerard Butler

P.S. I Love You werd in 2007 nog populairder toen het boek werd verfilmd. De rolprent met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrollen is een ware tranentrekker.

Bekijk hieronder de trailer van de film.

Bron: cosmopolitan.com

Beeld: Warner Bros



Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in