Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe trailer van Cats wil je écht even zien

Prachtige muziek en beeldschone animaties – must-see voor poezenliefhebbers en liefhebbers van musicals! Voor veel mensen zal Cats de eerste grote spektakelmusical zijn geweest die ze ooit zagen. Het verhaal is gebaseerd op 'Old Possum's Book Of Practical Cats' van TS Elliot, Andrew Lloyd Webber ...

De nieuwe trailer van Cats wil je écht even zien

Prachtige muziek en beeldschone animaties – must-see voor poezenliefhebbers en liefhebbers van musicals!

Voor veel mensen zal Cats de eerste grote spektakelmusical zijn geweest die ze ooit zagen. Het verhaal is gebaseerd op 'Old Possum's Book Of Practical Cats' van TS Elliot, Andrew Lloyd Webber maakte er in 1981 een musical van, die wereldwijd is vertaald en opgevoerd.

Van het verhaal naar de musical is nu met behulp nieuwe digitale animatietechnieken een film gemaakt.

Popprinses Taylor Swift, zelf een fervent kattenliefhebber, speelt Bombalurina…

…en ook James Cordon, Judi ↑ Dench, Jason Derulo, Idris Elba en Jennifer Hudson vullen een kattenrol in.

Puristen morren over de antropomorfe look van de dieren (dit is Rebel Wilson als poes met borsten)...

...of juist over het ontbreken van realisme (er is geen kattenkont te zien, terwijl elke katteneigenaar die toch dagelijks gepresenteerd krijgt). Maar in het algemeen maken de eerste beelden toch vooral een adembenemende indruk.

De film draait vanaf december in de bioscopen en het is natuurlijk een kwestie van wachten op een fijne app waarmee je jezelf tot poes kunt omtoveren.

Wat vind je ervan, yay or nay?

Foto's © Working Title Films  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in