Ruim een jaar hebben we er op moeten wachten: de nieuwe thriller van Nicci French, maar nu ligt Huis vol leugens in de winkel. 

De ingrediënten: de 45-jarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft… 

Article continues after the ad

Liefhebbers kunnen hun hart ophalen, na acht boeken met Frieda Klein in de hoofdrol is Nicci French terug met een nieuw, losstaand en op zichzelf te lezen thriller. In elke gewenste variatie: als paperback, gebonden editie, dwarsligger, e-book en luisterboek.

Dit weekend komt het schrijversechtpaar naar Nederland en bezoekt meerdere boekwinkels in het land. De ultieme kans om een gesigneerd boek te scoren en op de foto te gaan met je favoriete schrijvers.

Vrijdag 5 juli
15.00 - 16.00 Bruna Leidsche Rijn
17.00 - 18.00 Dwarsligger pop-up store op Utrecht Centraal

Zaterdag 6 juli
10.30 - 11.30 Broekhuis Twente, Hengelo
14.00 - 15.00 Boekhandel Praamstra, Deventer
16.30 - 17.30 Boekhandel Veenendaal, Amersfoort

Zondag 7 juli
13.15 - 14.15 Boekhandel Wagner, Sassenheim
15.30 - 17.00 Boekhandel Paagman, Delft

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in