Het gaat goed met Trijntje Oosterhuis, heel goed zelfs. De kilo's vliegen er af, ze is gelukkig en succesvol. Met haar nieuwe album Dit is Voor Mij viert ze dat ze 25 in het vak zit. 

De titelsong noemt ze haar 'midlifecrisislied'.

Article continues after the ad

Eigen geluk

Trijntje in Het Parool: “Ik ben de mijne te boven, maar denk dat iedereen het herkent: het moment dat je beseft dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Dat je in de dagelijkse stroom van het leven bent afgedreven van wat je creatief echt vervulling geeft. Dan moet je durven je leven weer in eigen hand te nemen.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is voor mij Gisteren een prachtige aftrap bij @rtlboulevard een en al lof en enthousiasme van @ronaldmolendijk over mijn nieuwe Album “Dit is voor mij” geproduceerd door @jettrebel 💛. Ik was blij verrast en trots en eerlijk is eerlijk ook een beetje opgelucht 😉🤣want we weten allemaal hoe kritisch Ronald ook kan zijn 🙈. Hij liet me weten “Altijd” heel eerlijk te zijn! Nou dus nu ook.... en die veren steken wij dan deze week in onze ..... zak 😃🎉🎊. Nog twee nachtjes en het album is verkrijgbaar! #nieuwalbum #ditisvoormij #rtlboulevard #ronaldmolendijk #positivevibes #jettrebel #dankbaar #grateful

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Weg kilo's

Het gaat goed met de zangeres dus. Fans zijn ook lyrisch over haar 'nieuwe' uiterlijk. Vorig jaar plaatste ze een foto van zichzelf op social media waar vol bewondering naar gekeken werd. Ze was 25 kilo kwijt en voelde zich daar heel goed bij. De afgelopen tijd zijn er nog meer kilo's verdwenen. Ze ziet er geweldig uit.

 

Bron: Het Parool/Instagram Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in